Groupwise error d107 updating index

24-Aug-2015 08:17

Can you check ifa different user will encounter the same problem?Uwe--Novell Support Connection Volunteer Sys Op Please don't send me support related e-mail unless I ask you to groupwise error d107 do so.The trace for the event seems to be fine and I can see the move taking place. Your policy looks different from the one in the documentation.I am using the following rule to initiate the move and from what I have read in the docs there should be no issues. Thanks, John -- johnnic ------------------------------------------------------------------------ johnnic's Profile: t=370099Also forgot to mention the groupwise server is OES2 Linux, groupwise version is 703 hp2 and IDM is version 3.5.1. Section 5.3.13 Moving Users from One Post Office to Another Post Office has a sample policy in it. Try their policy, modified to fit your environment, and see if that helps.Typically database corruption can be caused by many access the restore area. I see two other entries with the same problem, but no solution... Thank you for your help, Ken Uwe Buckesfeld 2005-12-30 UTC Permalink Raw Message Post by Ken When I open up the groupwise error Groupwise Client I can access the backup emailfine, open them fine, but when I right click and choose restore, itsays: error d107, record notfound.

CONNECTION, Tbl Entry=0, Socket=13 472 *** NEW APP CONNECTION, Tbl Entry=0, Check ID=1240402564 472 C/S Login Linux :: GW Id=ABU :: ::ffff:172.16.1.122 472 Remote Request From: ABU 472 (TRACKMOVE) BEGIN PHASE - 'Mv Dst User_Send Retrieval List_Begin_Live': ABU (2n7) (ABU) 472 (TRACKMOVE) (Move.) Receiving Inventory List: ABU (2n7) (ABU) 472 (TRACKMOVE) Could not 'Mv Any User_Ensure Operation Is NOTUnderway' (53511 0x0000d107): ABU (2n7) (ABU) 472 (TRACKMOVE) END PHASE - 'Mv Dst User_Send Retrieval List_Begin_Live' (53511 0x0000d107): ABU (2n7) (ABU) 472 *** APP DISCONNECTED, Tbl Entry=0, Check ID=1240402564 472 *** PHYSICAL PORT DISCONNECTED, Tbl Entry=0, Socket=13 528 MTP: File sent: A9ef0d89.001 Queue: 2 Size: 814 It always seems to fail at the same point - Could not 'Mv Any User_Ensure Operation Is NOTUnderway.-- johnnic ------------------------------------------------------------------------ johnnic's Profile: If not, post a level 3 trace of the event being processed.-- --------------------------------------------------------------------------- David Gersic [email protected]_Novell Knowledge Partner post questions in the newsgroups. Results 1 to 7 of 7 Thread: Restore from Backup error D107 record not found Thread Tools Show Printable Version Subscribe to this Thread…Display Switch to Linear Mode Switch to Hybrid Mode Threaded Mode Threaded View 09-Jan-2015, PM #1 Vivien View Profile View Forum Posts Private Message View Blog Entries View Articles Member Join Date Mar 2008 Posts 14 Restore from Backup error D107 record not found I have Group Wise 8.0. I have given access rights to the POA, the PO and the user to the restore area. It's on a volume on a different server, the name of path is the same as in live. When I open up the Group Wise Client I can access the backup email fine, open them fine, save as rtf and print the email but when I right click and choose restore, it says: error d107, record not found.

CONNECTION, Tbl Entry=0, Socket=13 472 *** NEW APP CONNECTION, Tbl Entry=0, Check ID=1240402564 472 C/S Login Linux :: GW Id=ABU :: ::ffff:172.16.1.122 472 Remote Request From: ABU 472 (TRACKMOVE) BEGIN PHASE - 'Mv Dst User_Send Retrieval List_Begin_Live': ABU (2n7) (ABU) 472 (TRACKMOVE) (Move.) Receiving Inventory List: ABU (2n7) (ABU) 472 (TRACKMOVE) Could not 'Mv Any User_Ensure Operation Is NOTUnderway' (53511 0x0000d107): ABU (2n7) (ABU) 472 (TRACKMOVE) END PHASE - 'Mv Dst User_Send Retrieval List_Begin_Live' (53511 0x0000d107): ABU (2n7) (ABU) 472 *** APP DISCONNECTED, Tbl Entry=0, Check ID=1240402564 472 *** PHYSICAL PORT DISCONNECTED, Tbl Entry=0, Socket=13 528 MTP: File sent: A9ef0d89.001 Queue: 2 Size: 814 It always seems to fail at the same point - Could not 'Mv Any User_Ensure Operation Is NOTUnderway.-- johnnic ------------------------------------------------------------------------ johnnic's Profile: If not, post a level 3 trace of the event being processed.-- --------------------------------------------------------------------------- David Gersic [email protected]_Novell Knowledge Partner post questions in the newsgroups. Results 1 to 7 of 7 Thread: Restore from Backup error D107 record not found Thread Tools Show Printable Version Subscribe to this Thread…Display Switch to Linear Mode Switch to Hybrid Mode Threaded Mode Threaded View 09-Jan-2015, PM #1 Vivien View Profile View Forum Posts Private Message View Blog Entries View Articles Member Join Date Mar 2008 Posts 14 Restore from Backup error D107 record not found I have Group Wise 8.0. I have given access rights to the POA, the PO and the user to the restore area. It's on a volume on a different server, the name of path is the same as in live. When I open up the Group Wise Client I can access the backup email fine, open them fine, save as rtf and print the email but when I right click and choose restore, it says: error d107, record not found.A simple message does not contain any other messages. For example forwarded or reply messages that include the original message.